2008.12.06. 22:14| Szerző: Chipie

Na kérem, megvolt a télapózás nálunk is, nagyon-nagyon jól sikerült, hála egy csobánkai tündérpasinak, aki saját szakállal és óriási szívvel rendelkezik, és amellett, hogy a csobánkai rádiót csinálja minden idejében, ilyenkor beöltözik mikulásnak, és hóban-fagyban, azaz jelenleg esőben-sárban végigcammogja a falut, idén először hozzánk is eljött este, nem jött be, csak hogy, hogy nem, a véletlenek összejátszásának köszönhetően meghallottuk a csengőjét, és kirohantunk meglesni, de ő is észrevett minket, és meglepődött, hogy miért nem alszanak még a gyerekek, na Pömpöllérnek rögtön 150 lett a pulzusa, pucolta  cipőjét mint őrült, és teljesen fel volt pörögve, ez volt az első télapó, ami ütött. Köszönjük szépen Gordon Lajos!

 

Az eseményekről rövid összefoglalót lehet meghallgatni itt, a háttérben Lujzi nyafog, a Pömpöllér pedig vicceseket mond :-)

http://www.bummafejbe.net/images/telapo.mp3

 

Íme a két cipőpucoló, Lujzi csak mérsékelt lelkesedéssel csinálta, nem fogta fel a lényegét, azt hitte, megyünk valahová :-)

 

És aztán reggel háromnegyed hatkor megjelentek a vaksötétben, hogy akkor nézzük csak a csizmákat! Pömpöllér teljesen oda volt meg vissza, mert Igazi Nagyfiú Legót kapott, egy kukásautót, és nem azért mondom, de nagyon ügyesen raktuk össze a mai napon azt hiszem négyszer egymás után, az utolsó két összerakást már tökegyedül csinálta, és hát hihetetlen büszke magára, vallásos áhítattal hurcibálja a kukásautóját, külön dobozt rendszeresítettünk neki, és csak nagy könyörgésre engedte meg a Lujzinak, hogy a kukásautóhoz mellékelt 1 centis lapáttal és 1 centis seprűvel, ami egyébként meglepően jól állt a pici kezében, összeszedegessen két darab 3 milliméteres műanyag legoszemetet :-)))

 

Lujzi meg műanyag gyöngyöket kapott műanyag tűvel, kreált is magának rögtön nyakláncot. Következzen a gyöngyfűzős csendélet a háttérben brutálisan szétmarcangolt fejű csokimikivel és némi virgáccsal :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://pompoller.blog.hu/api/trackback/id/tr74808421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása