2008.10.02. 12:21| Szerző: Chipie

a csobánkai képviselőtestület, mert amit az ovis gyerekekkel művelnek, az már kimeríti a rém gusztustalan kategóriát. Ugye kevés volt a hely, szarok a körülmények, örültünk, hogy megígérték, októbertől indul egy ötödik csoport egy konténer-épületben, hurrá hurrá, az óvoda jóhiszeműen felvette az összes gyereket, akik most nyomorognak, mint a heringek, a testület meg adminisztratív kibaszócskát játszik, konténernek se híre se hamva, most épp az a vélemény, hogy talán  - talán - decemberre lesz konténer, mindenki hazudozik, a másikra mutogat, a kicsik meg addig rohadjanak csak meg a nevelői szobában huszan.

A zuramnak is elszállt kicsit az agya :-)

http://www.bummafejbe.net/index.php?option=com_content&task=view&id=55&Itemid=2

Miért kell ezt csinálni???????????????

Címkék: ovi  |   | 6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pompoller.blog.hu/api/trackback/id/tr61692309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kadarm 2008.10.02. 14:18:59

szerintem indulnotok kellene a következő választáson:)

Chipie 2008.10.02. 14:45:04

áá, ha bekerülne a párom a testületbe, és megtudná mindazt, amit most csak sejt, és tőle is elvárnák hogy résztvegyen a kis korrupt játszmákban, szerintem vagy összeverne pár embert, vagy őt vernék össze egy holdtalan estén, túl gerinces ő ehhez a játékhoz. :-)

norka 2008.10.02. 14:57:26

olyan taktikával kellene indulni, ahogy az iskolába visszük (ez is talán) a kölyköket: tömegesen!

Caitlin 2008.10.03. 22:56:09

nem lehet a helyi nagyvallakozokat, kornyekbeli nagyvallalatokat megkerni a szponzoraciora? egy kontener epulet talan nem olyan bazi draga. (nem tudom). odamenni pl. a bojar gaborhoz, h kedves uram, ertjuk az egyetemalapitasi terveit, de nem lehetne az arra szant 5m eurobol (zsebbol) egy kicsit mar a legkissebbekre is szanni? a kepviselotestuletet meg nem minositem, mert ugyebar urino....

norka 2008.10.04. 10:42:01

Olvasd el az eheti HVG interjút a Bojárral pont: iszonyúan fél mindenki a recesszióról, pénz kifelé most nem áramlik... :( A helyiekről meg annyit, hogy ha nincs gyerekük, nem érdekli őket, ha van, akkor sokszor elviszik magánhelyekre, sajnos. Meg hát ilyen önkorzóval sajnos nem igazán teszi senki oda szívesen a pénzét - érthető módon.

Caitliin 2008.10.05. 21:42:59

Pont a hvgs cikk miatt jutott eszembe a bojar. alapvetoen ot es a kurtit tartom olyan embereknek akik mar eljutottak arra a szintre anyagilag es gondolatilag is, hogy akar felkarolnanak egy ilyesmit. persze ehhez megfeleloen kell talalni. nekik is vannak olyan hotspotjaik amikre talan jobban ugranak. de belatom azert inkabb most a remenykedes szol belolem. Mert valahogy meg kene oldani ezt. A muegyetemesek pl. mikor a bme mar nem akarta tovabb csinalni az bolcsijet/ovijat alapitvanyiva tettek. marmint a szulok atvettek az uzemeltetest. nekik bevallt.
ps.: bojarnak nagy felelmei a graphisoft park mellett azert nem hiszem, h vannak. :)
süti beállítások módosítása