2008.09.28. 22:05| Szerző: Chipie

Már nem is mondok semmit, előzménye végül is csak annyi, hogy a gyerek felkelt reggel hétkor, kilenckor elment kirándulni a Holdvilág-árokba, ami nem egy gyenge túra, kettőre értek vissza, itthon volt egy félórát, majd elment az apjával vmit intézni, vissza se jött, átment rohangálni a haverokhoz, ötkor jött haza velük együtt, ugye spontán buli, csatlakoztak még egy páran, este 7ig csináltak kint a kertben vmi orbitális építkezést-sarazást-focizást, majd bejöttek, és itt bent tomboltak ordítva-rohangálva, egészen este tízig, amikor is fürdés nélkül felvánszorgott aludni, és szegénykém aludt volna sokáig, igenám de hugibugi már korábban le lett téve előző este, így fél hétkor őt is kitrombitálta az ágyból, a kép ma délben készült.

Címkék: pömpöllér hülyealvás  |   | 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pompoller.blog.hu/api/trackback/id/tr7686332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hawah · http://jasz.freeblog.hu 2008.09.30. 07:49:04

Nagyon boldog gyermekkoruk van a gyermekeidnek. :)

vkorsi 2008.09.30. 22:05:53

:) :) :)
ha én meg elmondom, hogy enyimlány 15 hós normálisan alszik 7kor, és 11kor is fenn volt még, úgy, hogy egész nap csak 30 percet aludt, mert városnézés + hazarepülés???

egyszerűen hihetetlen, hogy van gyerek aki így elalszik.... :D :D
süti beállítások módosítása